Relationel biologisk traumeterapeut, Skolen for psykosomatik v. Ulla Rung Weeke (grundefteruddannelsen)
I arbejdet med skam, chok og traumer er kroppen en væsentlig indgang til at traumet løsner sit greb og noget kan begynde at bevæge sig. Kroppen rummer selvhelbredende systemer, men nogle gange skal den hjælpes gennem kontakt, for at det kan begynde at bevæge sig.

Specialist i Narrativ terapi, Dispuk
Menneskers liv består af fortællinger. I narrativ terapi er man optaget af, hvordan det, vi gør og oplever i livet, bliver kædet sammen og tillagt mening i fortællinger. Meningen bliver skabende for, hvordan vi forstår os selv, og for nuværende- og fremtidige handlinger. Terapien skaber frihed til at kunne leve vores liv i overensstemmelse med vores værdier. 

Familieterapeut, Dfti
Oplevelsesorienteret terapi, hvor vi arbejder med samspil, behov, ansvar og kontakt.

Kropsterapeut, Peter Kofoed
Kroppen er også en stemme, og nogle gange taler den før ordene, og vi kan arbejde med dens energi og lukninger sammen med det, vi har sprog for.

Aktionslæringskonsulent, Via University
Når vi fordyber os i og reflekterer over, hvad vi gør i praksis, kan vi hente uanede mængder af ny viden og udvide vores praksis.

Proceskonsulent/Coach, Dispuk
Proces, reflektion, mening og nye perspektiver kan hentes ud af den sammenhæng, vi indgår i, hvis vi giver hinanden, lytningen og dialogen plads.

Projektleder, Kaospiloterne
Projektprocesser, innovative og kreative processer, ledelse, organisering og organisatorisk læring, er med mig som bagtæppe under mine metodiske tilgange.

Udvalgte kurser
- Emotionsfokuseret (EFT) parterapi med psykolog og specialist i psykoterapi, Jette Simon (2 dage, 2019)