I par og familier er der altid forskellige håb, behov og personligheder. Det skaber dynamik og liv, men kan også skabe svære situationer, hvor afmagt og fastlåsthed tager over. Er man kørt fast i uenigheder, låser man hinanden fast i bestemte roller, der kan skygge for god kontakt og udvikling. Et par kan betegnes som den mindste familie der er.

Jeg hjælper familier med at genfinde samarbejdet og kontakten og få øje på hinanden påny, og derfra findes fælles ståsteder og måder at være sammen på. Og ofte har folk været begejstrede for den kærlige omsorg og forståelse jeg møder forældre med, også når relationen til deres børn er allermest krøllet.

Måske oplever du:

  • At du ikke forstår, dit barns opførsel

  • At der er bestemte situationer i parforholdet eller familien, der altid ender i konflikt

  • At ‘knas’ i relationerne er begyndt at fylde det hele

Stemningen er de voksnes ansvar
Når det negative fylder det hele i familien, så forsvinder kontakten og det kan være svært at få øje på andet end problemer. Man kører fast i samspil, der er prægede af afstand, skænderier eller opgivenhed. Derfor kan det være vigtigt, at få hjælp til at finde tilbage på det spor, der skaber den familie, man ønsker at leve i.

Vi har brug for familien som base
I familier er man flere mennesker sammen, som er forbundet til hinanden. Det kan være biologisk, selvvalgt eller tvunget forbundethed. Når det fungerer er familien basen og støtten, som vi kan lade op i og udvikle os i. Når det går skidt, dræner det vores energi og påvirker vores tanker om os selv og hinanden negativt.


Kontakt mig for en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis udfordringerne drejer sig om unge, hash og forældre, så kan du klikke her.


“Vores familie gik fra kampplads til tillid og god kontakt”

Morten og Rikke, forældre til to drenge